ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

banner image
 
ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | Υδραυλικός Ρόδος - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Ρόδος


Η επιχείρησή μας “ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, μπορεί να αναλάβει όλες τις απαραίτητες εργασίες για τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων θέρμανσης του χώρου σας, είτε αυτός είναι οικιακός είτε επαγγελματικός.

Είτε πρόκειται για εγκατάσταση θέρμανσης με χρήση πετρελαίου, είτε με χρήση φυσικού αερίου, για κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση, αλλά και άλλες σχετικές περιπτώσεις, εμείς διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την πείρα για να σας δώσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Είμαστε εδώ για να εγκαταστήσουμε ή να συντηρήσουμε το σύστημα θέρμανσης που εσείς επιθυμείτε στο χώρο σας.
 
     
     
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Αυτονομίες θέρμανσης
  Αντλίες θερμότητας
​​​​​​​  Ενδοδαπέδια θέρμανση
​​​​​​​  Συστήματα θέρμανσης
​​​​​​​  Τοποθέτηση καλοριφέρ
​​​​​​​  Συντήρηση καλοριφέρ
​​​​​​​  Βλάβες - επισκευές
​​​​​​​  Αντικατάσταση - επισκευή σωληνώσεων κεντρικής θέρμανσης
 
Παράλληλα, μπορείτε να εμπιστευτείτε σε εμάς και την συντήρηση της εγκατάστασής σας, την οποία και πραγματοποιούμε πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η μακροχρόνια εμπειρία, η γνώση και πάνω από όλα η προσοχή στη λεπτομέρεια καθιστούν την επιχείρησή μας την ιδανική λύση, προκειμένου να έχετε υψηλής ποιότητας δουλειά σε συνδυασμό με λογικές και συμφέρουσες για εσάς τιμές.
 
     
     
 
 
Στόχος μου πάντοτε είναι, εκτός από την επιδιόρθωση του προβλήματος στην κάθε συγκεκριμένη περίπτωση, η μείωση των απωλειών θερμότητας και η παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε πελάτη.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε υδραυλική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε
στο κτίριό σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ρόδο.