ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

banner image
 
ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | Υδραυλικός Ρόδος - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Ρόδος


Η ηλιακή ενέργεια αποτελεί μια από τις βασικότερες πηγές ενέργειας της χώρας μας η οποία διαθέτει ένα από τα καλύτερα κλίματα της μεσογείου με τις περισσότερες ημέρες του χρόνου να έχει ηλιοφάνεια, επομένως τα ηλιακά συστήματα σε κάθε σπίτι φροντίζουν για την εξοικονόμηση χρημάτων από το λογαριασμό του ρεύματος.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας αποτελείται από συλλέκτες που απορροφούν την ηλιακή ακτινοβολία και την μεταβάλλουν σε θερμότητα ώστε να μας εξασφαλίζει το ζεστό νερό εύκολα και κυρίως οικονομικά.

Στην επιχείρησή μας “ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, θα βρείτε θερμοσίφωνες υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής σε μοναδικές προσφορές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και με εγγύηση.
 
     
     
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων
  Επισκευή - αντικατάσταση ηλιακών συστημάτων
​​​​​​​  Έλεγχος, συμπλήρωση υγρών και ασφαλιστικές διατάξεις
​​​​​​​  Αλλαγή αντίστασης ηλιακών
​​​​​​​  Αλλαγή ανόδιο μαγνησίου και φλάντζα στεγανοποίησης
​​​​​​​  Έλεγχος μονώσεων
 
Η εγκατάσταση των ηλιακών συστημάτων γίνεται με μονωμένους σωλήνες για την διατήρηση της θερμοκρασίας του νερού.

Για την άριστη λειτουργία και απόδοση του ηλιακού σας πρέπει κάθε δύο χρόνια να γίνεται το απαραίτητο service, αλλάζοντας υγρά, ράβδο μαγνησίου και φλάντζα αντίστασης. Με τον τρόπο αυτό αντιμετωπίζουμε την ηλεκτρόλυση μέσα στο boiler.
 
     
     
 
 
Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε συνεχώς για κάθε νέα τεχνολογία, υλικά, εξαρτήματα και να επενδύουμε σε σύγχρονα εργαλεία προκειμένου να προσφέρουμε αξιόπιστη και ποιοτική εργασία.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε υδραυλική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε
στο κτίριό σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ρόδο.